Algemeen
De afdeling Den Helder van de PCOB organiseert veel activiteiten waar u aan mee kunt doen. Voor elke regelmatig terugkerende activiteit is er een werkgroep die de organisatie voor haar rekening neemt. Via Reflexief en deze website (knop Actueel & Nieuws) wordt u op te hoogte gehouden.

Themamiddagen
In de loop van het jaar vindt er een aantal themamiddagen plaats. Voor deze middagen worden sprekers uitgenodigd die over allerlei onderwerpen een verhaal houden. De bijeenkomsten zijn altijd in de Vredeskerk en beginnen om 14.30 uur. Vanaf januari 2018 vinden deze bijeenkomsten steeds op een woensdag plaats. (Behalve in maart, omdat de middag dan gecombineerd wordt met de ledenvergadering.)

Wandelgroep op dinsdagmorgen
Elke dinsdagmorgen om 9.30 uur. Elke dinsdagmorgen om 09.30 uur start onze wandelgroep. We vetrekken telkens vanaf een ander punt in DenHelder. We proberen zoveel mogelijk van de natuur te genieten. Wilt u meewandelen? Geen probleem, neem contact op met dhr. C. van der Spek tel. 628648 of 0646306566 om af te spreken waar wordt vertrokken, hoe laat en hoe u daar kunt komen.

Bingomiddagen
Maandelijks wordt er een bingomiddag georganiseerd. Het zijn gezellige middagen waar menigeen veel plezier aan beleeft.

Sjoelmiddag
Regelmatig zullen er sjoelmiddagen worden georganiseerd. Deze vinden plaats in de draaikolk en beginnen om 14.00 uur.

Museumbezoek
Met grote regelmaat wordt er een bezoek aan een museum georganiseerd. Het vervoer gaat of met eigen auto's of met de trein.

Excursies
Verspreid door het jaar organiseert de PCOB excursies voor leden die nog goed ter been zijn.

Reizen
Verspreid door het jaar organiseert de PCOB busreizen en/of vakantieweken. Inlichtingen hiervoor kunt u inwinnen bij mevr. M. Mollema, tel. 0223-630168.